Barmanul preparator lucrează în unităţi de alimentaţie de diferite dimensiuni, ca: restaurant, bar de zi şi de noapte etc. Barmanul preparator asigură prepararea băuturilor în amestec, pregătirea celor care se servesc ca atare şi servirea c...
Barmanul preparator lucrează în unităţi de alimentaţie de diferite dimensiuni, ca: restaurant, bar de zi şi
de noapte etc. Barmanul preparator asigură prepararea băuturilor în amestec, pregătirea celor care se servesc ca atare şi servirea...
Barmanul preparator lucrează în unităţi de alimentaţie de diferite dimensiuni, ca: restaurant, bar de zi şi
de noapte etc. Barmanul preparator asigură prepararea băuturilor în amestec, pregătirea celor care se servesc ca atare şi servirea...
Barmanul preparator lucrează în unităţi de alimentaţie de diferite dimensiuni, ca: restaurant, bar de zi şi
de noapte etc. Barmanul preparator asigură prepararea băuturilor în amestec, pregătirea celor care se servesc ca atare şi servirea...
Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publică.Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte pro...
Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publică.Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte pro...
Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publică.Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte pro...
Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publică.Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte pro...
Ospătarul (chelnerul), vânzător în unităţi de alimentaţie, asigură servirea consumatorilor cu produsele alimentare solicitate, într-un local de alimentatie publică.Serveşte, la cererea consumatorilor, preparate culinare, băuturi şi alte pro...
Cofetarul prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de cofetarie în vederea comercializarii.După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la introdu...
Cofetarul prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de cofetarie în vederea comercializarii.După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la introdu...
Cofetarul prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de cofetarie în vederea comercializarii.După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la introdu...
Cofetarul prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de cofetarie în vederea comercializarii.După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la introdu...
Cofetarul prepară în laborator sau în unităţile industrializate, produsele de cofetarie în vederea comercializarii.După ce recepţionează (cantitativ şi calitativ) materiile prime şi auxiliare, le depozitează şi le conservă până la introdu...
Instalatorul pentru instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, trebuie să ştie să măsoare, să taie, să pozeze şi să îmbine
conducte, să realizeze treceri prin ziduri şi planşee pentru conducte, să monteze conducte, utilaje, aparate de utiliza...